Litteraturen og samfundet - Zirak-Schmidt, David Hasberg (K&K - Kultur og Klasse, 2020)
Anmeldelse af Knut Ove Eliassen og Anne Fastrup (red.): Europæisk litteratur 1500-1800. Bind 3: Samfundet. Fra hoffet til byen. Aarhus: Aarhus Universitetsforlag, 2019