Angående bullshit og fake news - Hvidtfeldt, Rolf (K&K - Kultur og Klasse, 2020)
Når vi har lært at genkende bullshit-kernen i fake news-anklager, kan vi forsøge at følge George Lakoffs framing-anbefaling om at undlade at reproducere og dermed styrke dem unødigt. I nogle tilfælde kan man måske have held med rammende og præcist at påpege bullshit, hvor det forekommer. Men det forudsætter dels en forståelse for, hvad bullshit er, og hvordan det virker, og dels at folk allerede har blik for værdien af sandhed og sandfærdighed. Så kampen mod fake news kan næppe vindes på kort sigt, men kræver både udbredt demokratisk dannelse og en veletableret sandhedsværdsættende kultur.