Medialiseringens litteratur? - Svendsen, Erik (K&K - Kultur og Klasse, 2019)
Anmeldelse af Tore Rye Andersen, Jørgen Bruhn, Nina Christensen, Stefan Kjerkegaard, Sara Tanderup Linkis, Birgitte Stougaard Pedersen og Hans Kristian Rustad (red.): Litteratur mellem medier. 384 sider. Aarhus Universitetsforlag, Aarhus, 2018