De bestående høns: Mikkel Bolts kritik af Donald Trump: Og dem, der kritiserer Trump. Og dem, der kritiserer dem, der kritiserer Trump - Bjerre, Henrik Jøker (K&K - Kultur og Klasse, 2018)
Anmeldelse af Mikkel Bolt: Trumps kontrarevolution. 128 sider. Forlaget Nemo, København, 2017