Antikapitalistisk, samtidskritisk og usamtidig kunsthistorieskrivning - Larsen, Steen Nepper (K&K - Kultur og Klasse, 2018)
Anmeldelse af Mikkel Bolt: Samtidskunstens metamorfose, 248 sider. Antipyrine, Aarhus, 2016.