Migration/immigration/emigration - Andersson, Axel (K&K - Kultur og Klasse, 2016)
Anmeldelse af Sten Pultz Moslund, Anne Ringe Petersen & Moritz Schramm (red.): The Culture of Migration. Politics, Aesthetics and Histories. I. B Taurus, London.