Alle elsker tværfagligheden - Hansen, Nils Gunder (K&K - Kultur og Klasse, 2015)
Anmeldelse af David Budtz Pedersen, Frederik Stjernfelt og Simo Køppe (red.): Kampen om disciplinerne. Viden og videnskabelighed i humanistisk forskning. Hans Reitzels Forlag