Fra det sociale til det vitale - Canguilhem, Georges (K&K - Kultur og Klasse, 2015)
”Fra det sociale til det vitale” er oversat efter ”Du social au vital”, i Georges Canguilhem, Le normal et le pathologique, Paris: Presses Universitaires de France, 2015, 225-246. (Denne tekst blev tilføjet i 1966-udgaven af Le normal et le pathologique.) Oversat af Rolf Reitan.