Sygdom, helbredelse, sundhed - Canguilhem, Georges (K&K - Kultur og Klasse, 2015)
”Sygdom, helbredelse, sundhed” er et oversat uddrag af kapitlet ”Maladie, guérison, santé” i Georges Canguilhem, Le normal et le pathologique, Paris: Presses Universitaires de France, 2015, 170-175. Oversat af Rolf Reitan.