Offentlighedens implosion. Swift og satiren - Østergaaard, Claus Bratt (K&K - Kultur og Klasse, 2005)
Tue Andersen Nexø: Jonathan Swift, satiren og det trykte ord, Odense 2004 (Syddansk Universitetsforlag).