Staffeldt som materiel virksomhed - Larsen, Peter Stein (K&K - Kultur og Klasse, 2003)
Schack Staffeldt: Samlede digte 1-3. Udgivet af Henrik Blicher, Kbh. 2001 (Det danske Sprog- og Litteraturselskab og C.A. Reitzels Forlag).