Tag a keyword, tag two... - Thomsen, Bodil Marie Stavning (K&K - Kultur og Klasse, 2006)
Kyle Nicholas og Jørgen Riber Christensen (red.): Open Windows. Remediation Strategies in Global Film Adaptations, Aalborg (Aalborg Universitetsforlag).