Tankens Magt - Christensen, Ove; Mariegaard, Nicolai von Eggers (K&K - Kultur og Klasse, 2007)
Hans Siggaard Jensen, Ole Knudsen & Frederik Stjernfelt (red.): Tankens magt. Vestens idéhistorie, Kbh. 2006 (Lindhardt og Ringhof).