1. person ental - Engberg, Charlotte (K&K - Kultur og Klasse, 2007)
Stefan Kjerkegaard, Henrik Skov Nielsen & Kristin Ørjasæter (red.): Selvskreven – om litterær selvfremstilling, Aarhus 2006 (Aarhus Universitetsforlag).