Jeg’et taler, altså er ‘jeg’ - Hansen, Per Krogh (K&K - Kultur og Klasse, 2008)
Jacob Lund Pedersen: Den subjektive rest. Udsigelse og (de)subjektivering i kunst og teori, Århus 2008 (Aarhus Universitetsforlag).