Historie, reformisme, totalitarisme og revolution - Bolt, Mikkel (K&K - Kultur og Klasse, 2008)
Mikkel Thorup, Hans-Jørgen Schanz og Mehdi Mozaffari (red): Totalitarisme. Venskab og fjendskab, Århus 2007 (Aarhus Universitetsforlag)