Den danske nazismekonstruktion - Larsen, Peter Stein (K&K - Kultur og Klasse, 2004)
Arne Hardis: Æresretten. Dansk Forfatterforening og udrensningen af de unationale 1945-52. Kbh. 2003 (Lindhardt og Ringhof). Søren Espersen: Valdemar Rørdam. Nationalskjald og landsforræder. Kbh. 2003 (Forlaget Lysias).