Ni ud af ti narratologer bruger fortæller - Iversen, Stefan (K&K - Kultur og Klasse, 2004)
Lars-Åke Skalin (red.): Ordet och köttet. Om teorin kring litteräre karaktärer, Örebro 2003 (Universitetsbiblioteket). Lars-Åke Skalin (red.): Berätteren. En gäckande röst i texten, Örebro 2003 (Universitetsbiblioteket).