Mellem guden og dyret - Feldvoss, Lars (K&K - Kultur og Klasse, 2004)
En myteteoretisk læsning af Heinrich von Kleists Penthesilea i sammenligning med Euripides’ Bakkanterne og J.W. Goethes Iphigenie auf Tauris