Jeg er kun en Digter. Om Søren Kierkegaard som skribent - Bøggild, Jacob (K&K - Kultur og Klasse, 1997)
Jørgen Bonde Jensen: Jeg er kun en Digter. Om Søren Kierkegaard som skribent. København 1996 (Babette).