Fra litteraturhistoriens Bitte-Tid - Busk-Jensen, Lise (K&K - Kultur og Klasse, 1998)
Flemming Conrad: Smagen og det nationale. Studier i dansk litteraturhistorieskrivning 1800-1861; 354 s. + 126 s. tysk resumé, noter og registre, København 1996 (Museum Tusculanums Forlag). Disputats.