Rettelser til K&K 89 - Kultur & Klasse, Redaktionen (K&K - Kultur og Klasse, 2000)
Ved en teknisk fejl, som redaktionen beklager, manglede notetallene i Søren Kjørups indlæg i sektionen Debat i K&K 87. Notetallenes placering oplyses nedenfor: n. 1, p. 97, ln. 27: p.216).1 n. 2, p. 97, ln. 29: blev oversat til latin n. 3, p. 97, ln. 35: dels uklare3 n. 4, p. 105, ln. 6: pp.11-12).4 n. 5, s. 105, ln. 18: at anskue teorier som tekster.