Duplik til Søren Kjørup - Holmgaard, Jørgen (K&K - Kultur og Klasse, 2000)
Der foregik i K&K 89 (pp.89-136) en debat om Jørgen Holmgaards bog Teoriens topik (1998). Den fortsætter i dette nummer med afsluttende indlæg fra Søren Kjørup og Jørgen Holmgaard.