Norsk kvindelitteraturhistorie afsluttet - Juncker, Beth (K&K - Kultur og Klasse, 1993)
Norsk kvindelitteraturhistorie. Bd. 3. 1940-1980. Redigeret af Irene Engelstad, Jorunn Hareide, Irene Iversen, Thorinn Steinfeld og Janneken Øverland