Intentionalitet og kunstnerisk skaben - Bornedal, Peter (K&K - Kultur og Klasse, 1989)
Henimod en fænomenologi for den kreative proces: Introduktion Forskellige interpretationer af den kreative proces Skrivning som lytten Intentionalitet i tænkning Den imaginære modtager >>Tom intentionalitet<< og >>kreativ intentionalitet<< Ikke-intentionalitet Konklusion