Demokratiet i litteraturhistorisk fokus - Svane, Marie-Louise (K&K - Kultur og Klasse, 2014)
Jakob Ladegaard: Bogen og folket – Den romantiske litteraturs politik. Aarhus: Aarhus Universitetsforlag, 2013, 224 sider