(H)vide verden - Ladegaard, Jakob (K&K - Kultur og Klasse, 2014)
Knut Ove Eliasson, Anne Fastrup, Tue Andersen Nexø (Red.): Europæisk litteratur 1500-1800, bd. 1: Verden – Fra Columbus til Napoleon. Aarhus: Aarhus Universitetsforlag, 2013, 260 sider