Emblematik, poésie pure - og Sophus Claussen - Larsen, Peter Stein (K&K - Kultur og Klasse, 2026)
Anmeldelse af Peer E. Sørensen: Udløb i uendeligheden. Læsninger i Sophus Claussens lyrik. Kbh. 1997 (Gyldendal).