Anmeldelse af Nina Lykke: Rødhætte og Ødipus - Holm, Birgitta (K&K - Kultur og Klasse, 2026)
Anmeldelse af Nina Lykke: Rødhætte og Ødipus. Brikker til en feministisk psykoanalyse, 1989 og Til døden os skiller. Brudstykker af den feministiske Freud-receptions historie, 1992. (Begge Odense Universitetsforlag. Disputats).