Kronisk uskyld - Busk-Jensen, Lise (K&K - Kultur og Klasse, 2026)
Anmeldelse af Elin Andersen: Den bristende uskyld - studier i 1800-tallets barnekvinde i dramatikken og på scenen. Illustreret. 240 s. Hans Reitzels forlag 1986.