Følelserne er fulde af følelser - Levin, Kasper; Serup, Martin Glaz (K&K - Kultur og Klasse, 2025)
Anmeldelse af Elisabeth Hjorth og Anna Nygren: Att återta ett annat modersmål Autor, 2024, 176 sider.