Lenin som kulturmonument: Stig Dalager og Anne-Marie Mai: Lenin og kulturen. Om Lenins kulturopfattelse, forlaget Arkona, Århus 1978, 286 s., kr. 68,25. - Gemzøe, Anker (K&K - Kultur og Klasse, 2026)
.