Kunsthistorien og den marxistiske sociologi - Bukdahl, Else Marie (K&K - Kultur og Klasse, 1982)
Arnold Hauser: Kunstens og Litteraturens Socialhistorie I-II, 1240 s., 139 illustrationer, kr. 348,00. Bibkliotek Rhodos, København, 1980.