Wallraffs undersøgelsesarbejde i den >>tilslørede virkeligheds<< regioner - Negt, Oskar (K&K - Kultur og Klasse, 1979)
Wallraffs undersøgelsesarbejde i den >>tilslørede virkeligheds<< regioner. Litterær sprogløshed som slut- og begyndelsespunkt. 1975