Om livet i de nordiske saloner - Rasmussen, Inge Lise (K&K - Kultur og Klasse, 2025)
Anmeldelse af Anne Scott Sørensen (red.): Nordisk Salonkulturer. Et studie i nordiske skønånder og salonmiljøer 1780-1850.