Radikaleren mellem socialdemokrati og kommunistparti - Poul Henningssens kulturkritik - Henningsen, Poul (K&K - Kultur og Klasse, 1979)
Radikaleren mellem socialdemokrati og kommunistparti - Poul Henningssens kulturkritik