Frygten er levende: En analyse af Sylvia Plaths "Glasklokken" - Kappel, Jette; Nielsen, Annette; Winther-Jensen, Lise (K&K - Kultur og Klasse, 2025)
Sylvia Plaths Glasklokken udkom første gang i England i 1963 kort inden forfatterens selvmord. Romanen er en selvbiografisk skildring af et halvt år af Sylvia Plaths ("Esther Greenwoods") liv - fra hun kommer ind som gæsteredaktør på Ladies Day i New York sommeren 1953, og til hun efter et selvmordsforsøg bliver udskrevet fra et psykiatrisk hospital i vinteren 1954.