At sætte kønnet på begreb: En queerteoretisk klassikers trediveårige rejse over Atlanten - Ploug, Anna Cornelia (K&K - Kultur og Klasse, 2024)
Anmeldelse af Judith Butler: Kroppe af betydning Klim, Aarhus, 2023. Oversat af Peter Borum