DET MÅNGTYDIGA ALLKONSTVERKET - West, Kim (K&K - Kultur og Klasse, 2013)
Anmeldelse af: ANDERS V. MUNCH Fra Bayreuth til Bauhaus: Gesamtkunstwerk’et og de moderne kunstformer Aarhus, 2012, (Aarhus Universitetsforlag), 656 sider