SELVFREMSTILLING – NU OGSÅ GENNEM ANDRE OG ANDET - Haarder, Jon Helt (K&K - Kultur og Klasse, 2013)
Anmeldelse af: ARNE MELBERG Självskrivet. Om selvframställning i litteraturen Stockholm, 2008, (Atlantis), 248 sider