Anmeldelse: HERMAN BANG – EN KLASSIKER ‘REVISITED’ - Heitmann, Annegret (K&K - Kultur og Klasse, 2010)
ANMELDELSE AF Peer E. Sørensen: Vor Tids Temperament. Studier i Herman Bangs forfatterskab, København, 2009 (Gyldendal)