Anmeldelse: DEN KVINDELIGE DANNELSESROMAN - Møller, Lis (K&K - Kultur og Klasse, 2010)
ANMELDELSE AF Lise Busk-Jensen, Romantikkens forfatterinder. 3 bind, København 2009 (Gyldendal) 1856 sider. Illustreret.