Anmeldelse: TINGENES UNDTAGELSESTILSTAND - Andreasen, Torsten (K&K - Kultur og Klasse, 2011)
Anmeldelse af: GIORGIO AGAMBEN Undtagelsestilstand oversat af Ole Jorn Århus, 2009 (Philosophia). 163 sider.