Kommentar: NÅR LITTERATER DIAGNOSTICERER - Rasmussen, René (K&K - Kultur og Klasse, 2012)
Kommentar til BENJAMIN JON BOYSEN “Når psykiateren har brug for en psykiater” K&K – Kultur og Klasse, nr. 111, 2011