PÅ ØLEJR MED SAMTIDSKUNSTEN - Philipsen, Lotte (K&K - Kultur og Klasse, 2012)
Anmeldelse af CHRISTIAN GETHER, STINE HØHOLT, MARIE LAURBERG (RED.): Utopia & Contemporary Art Ostfildern, 2012, (ARKEN Museum of Modern Art & Hatje Cantz Verlag), 176 s.