OMKRING HALVSTATENS FØDSEL - Juhl, Carsten (K&K - Kultur og Klasse, 2012)
Anmeldelse af HANS VAMMEN: Den tomme stat – Angst og ansvar i dansk politik 1848-1864 København, 2011, med register, tidstavle og illustrationer (Museum Tusculanums Forlag), 388 s.