HVAD FATTER LACAN GØR, DET ER ALTID DET RIGTIGE – ELLER ER DET? - Boysen, Benjamin (K&K - Kultur og Klasse, 2012)
HVAD FATTER LACAN GØR, DET ER ALTID DET RIGTIGE – ELLER ER DET? Replik til René Rasmussens kommentar i K&K #113