Forord - K&K, Redaktionen (K&K - Kultur og Klasse, 2012)
Forord til K&K 114 - Utopi Redigeret af Mikkel Birk Jespersen, Stefan Jonsson, Jakob Ladegaard og Bertel Nygaard Med bidrag af Fredric Jameson, Carin Franzén, Mikkel Birk Jespersen, Bertel Nygaard, Stefan Jonsson, Jakob Ladegaard, Camilla Jalving, Marie Laurberg, Miguel Abensour og Tarja-Liisa Hypén