Med flâneuren i massedigitaliseringens labyrinter - Herrie, Maja Bak (K&K - Kultur og Klasse, 2020)
Anmeldelse af Nanna Bonde Thylstrup: The Politics of Mass Digitization. Cambridge: The MIT Press, 2019.