Den sociale vending = velfærdsskepsis? - Skiveren, Tobias (K&K - Kultur og Klasse, 2017)
Anmeldelse af Tue Andersen Nexø: Vidnesbyrd fra velfærdsstaten - Den sociale vending i ny dansk litteratur. Arena, København, 2016.